2 DNEVNI WELLNESS ODDIH V DVOJE S POPOLNIM PAKETOM WELLNESSA IN AKTIVNOSTI SREDI NEOKRNJENE NARAVE! 1X NOČITEV IN POLPENZION ZA 2 OSEBI, POKRITI PLAVALNI BAZEN+OSTALE KOMODITETE Hotel Kovač***, Osilnica ob Kolpi - plačajte 59,90€ namesto 150€ za popolno uživanje v dvoje ali z družino! Kuponi se lahko združujejo v več dnevni oddih!

-67%
Ponudba je končana.
Prodanih: 4
Ponudba je končana.
0
1
Redna cena:
180,00 €
Popust:
-67%
Prihranek:
120,10 €
Cena za e-kupon:
59,90 €
 • Ponudba vsebuje: mega paket za 2 osebi v Hotelu Kovač 3*: 1x nočitev v dvoposteljni sobi hotela ali v hotelski depandansi s polpenzionom (samopostrežni zajtrk + večerja s 4 hodi;
 • kuponi se lahko združujejo v več dnevni oddih
 • Ponudba tudi velja ob nakupu in hkratnem unovčenju minimalno 2 kuponov za 2 zaporedni nočitvi!!
 • možnost menjave večerje za kosilo) + neomejena uporaba notranjega bazena, savn (biozeliščna, finska, infrardeča, turška) in jacuzzija + gratis 1x najem koles v času bivanja + gratis 1x lokostrelstvo v času bivanja + gratis 1x nordijska hoja v času bivanja
 • brezplačno parkirno mesto + brezplačen wi-fi (na recepciji, v restavraciji in na hotelski terasi).
 • Rok unovčenja: do 27.12.2019, OD NEDELJE DO PETKA - MED TEDNOM!

Dobrodošli v Hotelu  Kovač v lepi vasici Osilnica v Sloveniji. Ta športni hotel idealen je za vse, ki si želijo oddiha v naravi, s številnimi možnosti aktivnega oddiha, saj vam ponujajo pestro ponudbo različnih aktivnosti v svojem adrenalinskem parku, prosti čas pa lahko preživite tudi ob kolesarjenju, pohodništvu, raftingu na Reki Kolpi, lokostrelstvom in nordijsko hojo. Pobegnite s svojo boljšo polovico ali družino v oazo miru, v kateri boste našli obilo zabave in sproščujočih trenutkov.

Wellness center se nahaja 30 metrov od hotela in ni povezan s sobami. V wellness centru se nahajajo recepcija, garderobni prostori, svet savn (finska,turška,infrardeča,biozeliščna), masažni prostori,bazen (20 metrov dolžine ,ogrevan ter jacuzzi) ter zunanje terase.

V športnem centru imajo pustolovski park, adrenalinski park, 1x teniško  igrišče, teambuilding poligon, lokostrelski poligon, paintball poligon, igrišče za odbojko, v neposredni bližini pa tudi igrišče za košarko in mali nogomet. Poleg tega v centru nudijo tudi naslednje programe: pohodništvo, gorsko kolesarjenje, športni ribolov, orientacijski teki in olimpijado Petra Klepca. V okolici hotela je veliko sprehajalnih poti ter naravnih in kulturnih  spomenikov primernih za oglede.

Občina Osilnica je pravi mali naravni biser, kjer se je rodila tudi ljudska pripovedka o Petru Klepcu, ki je našel silno moč ko je pomagal dobri vili. S to močjo pa je nato ubranil svojo deželo pred napadi Turkov. Osilnica pa premore tudi mnoge zanimivosti, med njimi je sedem cerkva, ki je vsaka nekaj posebnega. Odkrijte tudi druge posebnosti tega predela domovine. Že veste kaj je bil nekoč poklic vurhmorharja? Pridite in odkrijte. Ljudje v teh krajih so znani tudi po zanimivem narečju, posebnih dobrotah in ljudski umetnosti izdelovanja papirnatih rož.

Pohodništvo
Dežela Petra Klepca leži na razgibanem območju ob reki Kolpi, obdajajo jo gore. Višinska razlika med najnižjo in najvišjo točko je več kot 800 metrov, kar daje pohodnikom ali planincem veliko možnosti za sprostitev v neokrnjeni naravi.
Najzanimivejši vrhovi so: Taborska stena (1059 m), Dragarski vrh (971 m), Šajbnik (861 m), Mož (1125 m), Firstov rep (1002 m), Loška stena (875 m), Krokar (1122 m), Krempa (942 m) in Borič (915 m). Pohodi do najbolj oddaljenih vrhov trajajo največ sedem ur v obe smeri, zato označene planinske poti lahko prehodi vsak, ki ima v sebi kanček športnega duha.

Opombe
 • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. 1 kupon velja za 2 osebi. Ponudba velja ob nakupu in hkratnem unovčenju minimalno 2 kuponov za 2 zaporedni nočitvi.
 • Kuponi so unovčljivi do 27. 12. 2019, razen 25. 12. 2019 (bivanje med tednom).
 • Obvezno predhodno preverjanje razpoložljivosti termina in rezervacija s šifro kupona na telefon: 041 652 048 ali preko e-maila: info@hotelkovac.com (rezervacija mora biti pisno potrjena po mailu).
 • Svetujemo, da rezervacijo opravite takoj po nakupu kupona, saj je rezervacija odvisna od razpoložljivosti namestitvenih kapacitet.
 • Odpoved rezervacije vsaj 72h pred dogovorjenim terminom, sicer se kupon smatra unovčen.
 • Obvezno doplačilo: turistična taksa 1,30 €/osebo/dan.
 • Otroci do 4,99. leta brezplačno, v kolikor spijo na ležišču skupaj s starši, z doplačilom 4,5 €/obrok.
 • Doplačilo za otroke 5-11,99 let 19 €/otroka/dan s polpenzionom.
 • Možna doplačila: kopalni plašč in brisača 3,50 €/osebo/dan (lahko pa jih prinesete s seboj), rjuha za savno 1,2 €/osebo (prva je zastonj; lahko pa jih prinesete s seboj); hišni ljubljenčki 6,5 €/dan.
 • Prijava od 12.00, odjava do 11.00.
 • S sabo obvezno prinesite natisnjen kupon.
 • Samopostrežni zajtrk vam je na voljo od 7.00 do 10.00, večerja od 18.00 do 20.00, bazen od 10.00 do 20.00 in savne od 13.00 do 21.00.
 • Nordijska hoja, lokostrelstvo in najem koles se ob nakupu večjega števila kuponov ne podvajajo. Storitve so možne le za enkratno koriščenje ali proti doplačilu.
Posebnosti in zanimivosti
Povej naprej

Podatki o ponudniku

Kolpa d.o.o., Hotel in športni center Kovač
Sela 5
1337 Osilnica
Telefon:
00386 1 8941 508
Fax:
00386 1 8941 655
Mobilni:
00386 41 652 048
Spletna anketa
Kakšne vrste storitve si najbolj želite na sistemu E-KUPON.SI in na sistemu WWW.IZKORISTI.ME!
koncerti, športne in kulturne prireditve
gostinstvo, hotelirstvo, turistična ponudba
izobraževanja, tečaji
servis in trgovina na drobno
lepota, zdravje, wellness programi
E-obveščanje
Če želite prejemati aktualna obvestila, v spodnje okno vpišite svoj e-mail naslov.
Osrednja Slovenija
Gorenjska
Dolenjsko-posavska
GDPR
100% varen nakup