3 DNEVNI ALL INCLUSIVE HRANA IN WELLNESS PAKET ZA 1 OSEBO V HOSTLU SREDI NEOKRNJENE NARAVE AJDINOVIČI. BREZPLAČNA JEDAČA IN PIJAČA, NEOMEJENO UŽIVANJE V WELLNESSU S PLAVALNIM BAZENOM, SAVNAMI IN JACUZZIJI - plačajte le 45€ namesto 87€ za popolno all inclusive uživanje in oddih!

-48%
Prodanih: 6
Ponudba je uspela. Še lahko kupujete.
0
1
Redna cena:
87,00 €
Popust:
-48%
Prihranek:
42,00 €
Cena za e-kupon:
45,00 €
 • Ponudba vključuje ALL INCLUSIVE RAZVAJANJE in velja za 1 osebo, v Hotelu v mesecu Novembru in Decembru2018( do 24.12.2018), od Ponedeljka do Srede in od Srede do Petka in od Petka do Nedelje.
 • Kupec mora kupiti najmanj 2 kupona, se pravi za najmanj 2 osebi. Ponudba se lahko izkoristi v 2-3-4-5-6 posteljnih sobah.
 • otroci do 5 let GRATIS, otroci od 5 do 15 let  doplačlio 25 €/osebo
  Informacije in rezervacije na info@srca.ba ali +387 (0)61 903 703 in +387 (0)32 822 310
 • All inclusive ponudba: Samopostrežni zajtrk 9.00-10.30: domači uštipki, peciva, slani in sladki namazi, sendviči, domači suhomesni izdelki, kuhane hrenovke, domača kuhana jajca, umešana jajca, domači sir pura, kajmak, mleko, domači čaj …
 • Samopostrežno kosilo 13.00-15.30: mešano meso (junetina, piščanec, klobase, čevapčiči, pleskavice), razne pite (burek, sirnica, zeljanica, krompiruša), domača pica, bosanske jedi (pasulj, sarma, golaž, polnjena paprika, piščančji paprikaš …), priloge, sezonska solata, peciva.
  Samopostrežna večerja 19.00-20.30: čorbe, bosanske jedi, meso s prilogami, riba s krompirjevo solato, različne pite, testenine, sezonska solata, peciva.
 • Pizzeria Ajdinka  12.00-17 h: neomejena konzumacija pice.
 • Grill IN PICERIJA ”Usput” neomejena konzumacija od 10h do 17h.
Oaza miru, športa in rekreacije na 950 m nadmorske višine in na 150.000 m2! + PRVI IN EDINI ALL INCLUSIVE HOTEL V BiH! Vabimo vas, da s svojimi najbližjimi preživite čarobne dneve v naravnem okolju in začutite utrip S.R.C.A.
Novo odprti Sportsko-Rekreativni Centar Ajdinovići – S.R.C.A ponuja široko ponudbo na področju športa, rekreacije in rehabilitacije, ki ustreza tempu sodobnega življenja.

SPA center – bazen s toplo vodo, jacuzzi, finska in parna savna, ležalniki, prhe, bar, pogled na košute in jelene, prijetno naravno okolje…

Topli napitki in osvežilne pijače (kava, čaj, kakav, anravni sokovi, gazirani sokovi)
– Restoran Kod Amidže  (v hotelu Centar)
– Pizzeria Ajdinka (v hostlu)
– Caffe Štala
– Caffe bar  Ajdinovići (v SPA centru)

Šport in zabava: Športne aktivnosti (z zagotovljenimi rekviziti):
– plavanje, odbojka na pesku
– nogomet (veliki in mali goli)
– košarka

Organizacija aktivnosti za skupine po dogovoru z gosti: igre brez meja (vlečenje vrvi, tek v vrečah, tek na 3 nogah, metanje kamna v daljavo s sunkom, med dvema ognjema, nošenje jajca na žlici …)- fitnes center z novo opremo in rekviziti za rekreacijo in rehabilitacijo
– salon za igro in zabavo za otroke in odrasle (biljard, pikado, namizni nogomet, družabne igre, šah)
– otroški zabavni park s številnimi vsebinami (tobogani, tuneli, leseni gradovi, vrvi…
– zaprta igralnica za otroke
– trampolin za otroke
– voziček za otroke
– možnost obiska največjega živalskega vrta v BiH (več kot 300 domačih živali, ki jih lahko otroci hranijo, se z njimi igrajo in slikajo: bosanski psi tornjaci, razne ptice, fazani golobi, pavi, krave, voli, koze, ovce, kozlički in jagenjčki, konji, osli, gostke, purani, race, kokoši, zajci, košute, jeleni, mačke … )
– jahanje konjev za otrokeIzobraževalne dejavnosti (ob najavi skupine in po dogovoru): hranjenje živali, molža krav in koz, predelava mleka v domači sir in kajmak, pobiranje jajc … delov z živalmi za sprostitev in doprinos k zdravju.

Opombe
 • Ponudba vključuje ALL INCLUSIVE RAZVAJANJE in velja za 1 osebo, v HOSTLU Ajdinovići, do 24.12.2018, od Ponedeljka do Srede in od Srede do Petka in od Petka do Nedelje .
 • Kupec mora kupiti najmanj 2 kupona, se pravi za najmanj 2 osebi. Ponudba se lahko izkoristi v 2-3-4-5-6 posteljnih sobah .
 • otroci do 5 let GRATIS, otroci od 5 do 15 let  doplačlio 25 €/osebo .
 • Informacije in rezervacije na info@srca.ba ali +387 (0)61 903 703 in +387 (0)32 822 310
 • All inclusive ponudba: Samopostrežni zajtrk 9.00-10.30: domači uštipki, peciva, slani in sladki namazi, sendviči, domači suhomesni izdelki, kuhane hrenovke, domača kuhana jajca, umešana jajca, domači sir pura, kajmak, mleko, domači čaj .
 • Samopostrežno kosilo 13.00-15.30: mešano meso (junetina, piščanec, klobase, čevapčiči, pleskavice), razne pite (burek, sirnica, zeljanica, krompiruša), domača pica, bosanske jedi (pasulj, sarma, golaž, polnjena paprika, piščančji paprikaš ...), priloge, sezonska solata, peciva .
 • Samopostrežna večerja 19.00-20.30: čorbe, bosanske jedi, meso s prilogami, riba s krompirjevo solato, različne pite, testenine, sezonska solata, peciva .
 • Grill IN PIZERIJA ''Usput'' neomejena konzumacija od 10h do 17h .
Posebnosti in zanimivosti
 • S.R.C.A stoji nedaleč od magistralne ceste Sarajevo-Tuzla, v mestu Ajdinovići, na območju občine Olovo.
 • Kompleks je bil zgrajen leta 2016, zaradi športnih igrišč in pestrih vsebin za goste pa spada med najbolj atraktivne in najbolj priljubljene počitniške destinacije v Bosni in Hercegovini.
Povej naprej

Podatki o ponudniku

All inclusive Hotel in Hostel Ajdinovići, BIH
Športno rekreativni center Ajdinovići, SRCA D.O.O.
Ajdinovići bb
71340 Olovo
Telefon:
+387 (0)61 903 703
Mobilni:
+387 (0)32 822 310
Spletna stran:
E-mail:
Ostale ponudbe
Spletna anketa
Kakšne vrste storitve si najbolj želite na sistemu E-KUPON.SI in na sistemu WWW.IZKORISTI.ME!
koncerti, športne in kulturne prireditve
gostinstvo, hotelirstvo, turistična ponudba
izobraževanja, tečaji
servis in trgovina na drobno
lepota, zdravje, wellness programi
E-obveščanje
Če želite prejemati aktualna obvestila, v spodnje okno vpišite svoj e-mail naslov.
Osrednja Slovenija
Gorenjska
Dolenjsko-posavska
GDPR
100% varen nakup