55% popusta na mediteransko ploščo za 2 osebi iz treh vrst lignjev, mediteransko zelenjavo in tatarsko omako - plačajte 10,8 € za okusen in edinstven Lignjev tris za 2 osebi v vrednosti 24 €

-55%
Ponudba je končana.
Prodanih: 200
Ponudba je končana.
0
1
Redna cena:
24,00 €
Popust:
-55%
Prihranek:
13,20 €
Cena za e-kupon:
10,80 €

Restavracija Via Bona ni znana le po okusni in raznoliki hrani pač pa tudi kot edinstven lokal, ki se ob večerih spremeni v plesni klub z živo glasbo, kjer lahko od Četrtka do Sobote zaplešete ob romantični večerji, ki se prevesi v plesno druženje in zabavo za pare in večje skupine.

Klub Via Bona ima svojo stalno glasbeno zasedbo Via Musica občasno pa tam nastopajo tudi znani glasbeni gostje iz cele Slovenije.

V Sloveniji je to edinstven lokal z živo glasbo, izbrano hrano in pijačo, razgiban ambient in notranja opremljenost restavracije pa vam da občutek, da ste sredi prave stare italijanske ulice. Zato tudi ime Via Bona.

Na naših straneh najdete jedilnike za različne priložnosti, izveste vse o dogajanju pri nas in si izberete prostor, kjer se boste vi in vaša družba najbolje počutili.

Izredna lokacija z velikim prakiriščem, enostavnim dostopom, le streljal iz Centra Ljubljane in hkrati tudi avtoceste, izvoz Ljubljana-Vič-Zahod.

Opombe
 • kupec lahko kupi ali podari več kuponov

 • kupon se lahko koristi do 30. Junija 2012 od 14.00 dalje vsak dan ob sobotah in nedeljah pa od 12.00 dalje

 • plošča vključuje: lignje na žaru, polnjene lignje po istrsko, ocvrte lignje, mediteransko zelenjavo in tatarsko omako

 • obvezna je rezervacija prostora tel 01/200 50 80 ali 041 843 303

 • jedi ni mogoče odnesti s seboj

 • priporočamo obisk v času žive glasbe (vsak četrtek, petek in soboto) ko lahko ob okusni jedi tudi zaplešete. Priporočena priloga z naše strani je pečen krompirček!!!!

Posebnosti in zanimivosti
 • Restavracija Via Bona ni znana le po okusni in raznoliki hrani pač pa tudi kot edinstven lokal, ki se ob večerih spremeni v plesni klub z živo glasbo, kjer lahko od Četrtka do Sobote zaplešete ob romantični večerji, ki se prevesi v plesno druženje in zabavo za pare in večje skupine.

 • Klub Via Bona ima svojo stalno glasbeno zasedbo Via Musica občasno pa tam nastopajo tudi znani glasbeni gostje iz cele Slovenije.

 • V Sloveniji je to edinstven lokal z živo glasbo, izbrano hrano in pijačo, razgiban ambient in notranja opremljenost restavracije pa vam da občutek, da ste sredi prave stare italijanske ulice. Zato tudi ime Via Bona.

 • Restavracija ima zelo izbran okus za zahtevne in čisto preproste goste, sezonske kulinarične specialitete, raznovrstne menije A la Cart kot tudi več vsakodnevnih menijev kosil in malic

 • Izredna lokacija z velikim prakiriščem, enostavnim dostopom, le streljal iz Centra Ljubljane in hkrati tudi avtoceste, izvoz Ljubljana-Vič-Zahod

 • PRIMERNA LOKACIJA ZA POROKE, PRIVAT ZABAVE IN ZABAVE ZA PODJETJA. ALL INCLUSIVE OD HRANE, PIJAČE DO ŽIVE GLASBE

Povej naprej

Podatki o ponudniku

Restavracija in klub Via Bona
Top-Gost d.o.o
Tbilisijska ul. 59
1000 Ljubljana
Telefon:
01 / 200 50 80
Mobilni:
041 / 843- 303
Ostale ponudbe
Spletna anketa
Kakšne vrste storitve si najbolj želite na sistemu E-KUPON.SI in na sistemu WWW.IZKORISTI.ME!
koncerti, športne in kulturne prireditve
gostinstvo, hotelirstvo, turistična ponudba
izobraževanja, tečaji
servis in trgovina na drobno
lepota, zdravje, wellness programi
E-obveščanje
Če želite prejemati aktualna obvestila, v spodnje okno vpišite svoj e-mail naslov.
Osrednja Slovenija
Gorenjska
Dolenjsko-posavska
GDPR
100% varen nakup