66% popusta na velik puranji ali svinjski zrezek po izbiri na 7 načinov v legendarni Gostilni 'Pod Lipo' v centru Ljubljane - plačajte 2,99 € za okusen gurmanski zrezek s tradicijo v vrednosti 8,8 €. Enkratna malica, kosilo ali večerja.

-66%
Ponudba je končana.
Prodanih: 250
Ponudba je končana.
0
5
Redna cena:
8,80 €
Popust:
-66%
Prihranek:
5,80 €
Cena za e-kupon:
2,99 €

Priznana ljubljanska gostilna Pod lipo je v prenovljeni podobi spet zaživela v svojem sijaju. Gurmanski užitki pod okriljem tradicije.

Gostilna Pod lipo v centru Ljubljane je znana slovenska gostilna daleč okoli. Že letnica 1820, ki je še vedno vklesana nad vhodnimi vrati opominja, da je skoznje prišlo in odšlo veliko zadovoljnih gostov. Njeni začetki segajo še v 19. stoletje in če bi lahko govorila, bi povedala marsikatero zanimivo prigodo. Naprimer, da je bila v hiši nekdaj tudi mesarija, ali pa, da so jo pogosto obiskovali mimoidoči furmani, ker je bila tam nekdaj uradna živilska tehtnica in da je bil v 60-tih letih pred gostilno avtosejem. Morda bi izvedeli celo, kdo in zakaj je v letu 1626 posadil lipo, zaradi katere je gostilna dobila ime in pod katero so se dolga desetletja srečevale vesele družbe tako meščanov kot podeželanov. V rimskih časih je mimo tega dela tekla glavna rimska cesta. Gostilna Pod lipo je torej ena tistih, ki se lahko pohvali z res zanimivo in bogato kulinarično in družbeno-kulturno tradicijo. Zaradi svoje lokacije in ponudbe okusnih domačih slovenskih jedi je bila priljubljeno shajališče umetnikov in boemov, kasneje predvsem študentov, saj je bila tudi ena prvih, ki je ponujala pice.

Z skrbno izbranimi jedmi kuharja Andreja Kogoja, ki je nekdaj kuhal v Gradu Podvin, bodo zadoščene želje tudi najbolj zahtevnih gostov.

In spomladi vas bo pod lipo na dvorišču pričakal zanimivo prenovljen vrt, ki vam bo omogočil še prijetnejši obrok ali klepet ob kavici.

Opombe
  • kupec lahko kupi, unovči ali podari neomejeno število kuponov

  • kupon se lahko unovči  do 30.04.2013 v lokalu Po Lipo

  • Zrezek s tradicijo : dunajski, v naravni omaki, v smetanovi omaki, v gobovi omaki, na žaru, ljubljanski zrezek, pariški zrezek

  • kupon se lahko unovči v času: PONEDELJEK - PETEK od 7h - 22h, SOBOTA od 10h – 22h in NEDELJA od 12h - 18h

  • ob prihodu več oseb priporočamo predhodno najavo na tel : 01/ 4224 110, 041 942 692

Posebnosti in zanimivosti
  • V pičlih dveh mesecih renoviranja je gostilna dobila novo podobo. Gostilna je ohranila na eni strani domačnost in nadaljevanje tradicije, na drugi strani pa pridobila pridih sodobnosti. Njena zasnova temelji na tem, da bi bila prijetna za čim širši krog obiskovalcev.

  • Z skrbno izbranimi jedmi kuharja Andreja Kogoja, ki je nekdaj kuhal v Gradu Podvin, bodo zadoščene želje tudi najbolj zahtevnih gostov.

  • In spomladi vas bo pod lipo na dvorišču pričakal zanimivo prenovljen vrt, ki vam bo omogočil še prijetnejši obrok ali klepet ob kavici.

Vabilo za sodelovanje v žrebanju za 2 celoletni vinjeti vredni 190 €.

Pridruži se
in sodeluj v nagradni igri Vinjeta.

(Ko se odpre stran, še enkrat klikni "všeč mi je", da se pridružiš skupini in sodeluješ v nagradni igri.)

V nagradni igri boš sodeloval/a z izpolnitvijo vseh kontaktnih podatkov v aplikaciji na Facebook strani
E-KUPON.
                                                           PRIDRUŽI SE!
 
   
Povej naprej

Podatki o ponudniku

Gostilna Pod Lipo
Borštnikov trg 3
1000 Ljubljana
Telefon:
01/ 4224 110
Mobilni:
041/ 942 692
Ostale ponudbe
Spletna anketa
Kakšne vrste storitve si najbolj želite na sistemu E-KUPON.SI in na sistemu WWW.IZKORISTI.ME!
koncerti, športne in kulturne prireditve
gostinstvo, hotelirstvo, turistična ponudba
izobraževanja, tečaji
servis in trgovina na drobno
lepota, zdravje, wellness programi
E-obveščanje
Če želite prejemati aktualna obvestila, v spodnje okno vpišite svoj e-mail naslov.
Osrednja Slovenija
Gorenjska
Dolenjsko-posavska
GDPR
100% varen nakup