DVOSLOJNO POLIRANJE AVTOMOBILA Z SPECIALNO NANO ZAŠČITO PLOČEVINE IN LAKA, VKLJUČENO PA JE ŠE KOMPLET NOTRANJE IN ZUNANJE ROČNO AVTOPRANJE! AC ZVEZDA-LJ - plačajte 79,9€ namesto 170€ za poliranje avta do popolnega leska brez prask!

-53%
Ponudba je končana.
Prodanih: 4
Ponudba je končana.
0
1
Redna cena:
170,00 €
Popust:
-53%
Prihranek:
90,10 €
Cena za e-kupon:
79,90 €
 • Ponudba vključuje: STROKOVNO DVOSLOJNO POLIRANJE DO POPOLNEGA BLIŠČA AVTOMOBILA + klasično ročno notranje in zunanje čiščenje avtomobila + NANO zaščita avtolaka pred dežjem, prahom in soncem, z efektom poliranja
 • ODSTRANITE PRASKE IN ODRGNINE NA PLOČEVINI, TER TAKO PREPREČITE POŠKODBE BARVE NA VAŠEM AVTOMOBILU!
 • ZAŠČITA LAKA PRED UMAZANIJO, VODO, SNEGOM, SONCEM, PRAHOM  IN KAMENČKI!
 • Delovni čas od pon -pet 8:00 do 18:00, sobota od 8:00-15:00 ure
 • KUPON JE VELJAVEN KAR DO 1.2.2020

ZUNANJE ČIŠČENJE: Predpranje, splahovanje, šamponiranje,čiščenje z gobo, pranje podvozja, voskanje, splahovanje, čiščenje platišč, zaščitni premaz za gume, pranje gumijastih tepihov, brisanje vozila.

NOTRANJE ČIŠČENJE: sesanje (notranjost vozila, tepihov, prtljažnega prostora), čiščenje prahu in umazanije v notranjosti vozila, pranje gumijastih tepihov, zaščitni premaz za usnjene in plastične dele na armaturi, sredinski konzoli in vratih, čiščenje stekel z čistilom…

Poliranje avtomobilov je postopek, ki popravi poškodbe na avtomobilu, ki jih povzroča sonce, onesnaženje ozračja in predmeti, kot so kamenčki, vejice itd. in pa seveda pranje z nekvalitetnimi šamponi in brisanje z neustreznimi krpami. Rešitev za poškodovano vozilo je strokovno poliranje! S poliranjem avta obnovimo sijaj vašega avtomobila in odstranimo ostale nepravilnosti na laku, da bo skorajda takšen kot nov !

Opombe
 • Ponudba vsebuje: POLIRANJE AVTOMOBILA + klasično ročno notranje in zunanje čiščenje + NANO zaščita avtolaka pred snegom in dežjem (- 52,74%popusta)
 • Delovni čas od pon - pet 8:00 do 18:00, sobota od 8:00 - 15:00 ure
 • Obvezna rezervacija termina od 9:00 do 16:00 ure od ponedeljka do petka. Če se ne oglasimo pošljite sms in poklicali vas bomo nazaj.  Številka za naročila, gsm 031 360 361.
 •  Odpoved rezervacije vsaj 24h pred dogovorjenim terminom, sicer se kupon smatra unovčen.
 • Za vse informacije V ZVEZI S STORITVIJO, kontaktirajte DIREKTNO ponudnika! Za kvaliteto izvedbe storitve podjetje E-kupon d.o.o. ne odgovarja in lahko reklamacijo opravite izključno le s ponudnikom na lokaciji storitve.
 •  Doplačilo za ekstremno umazana vozila 5 eur
 •  Doplačilo za enoprostorce in terenska vozila 20 eur
 • Rok unovčenja kupona je do 1.2.2020
Posebnosti in zanimivosti
Povej naprej

Podatki o ponudniku

Avtopralnica, vulkanizerstvo in servisa, AC ZVEZDA
BOKI POSREDOVANJE IN STORITVE D.O.O
Masarykova c. 30
1000 Ljubljana
Telefon:
/
Mobilni:
031 / 360-361
Spletna anketa
Spletni portal NE DELUJE VEČ! Vse kupce naprošamo, da do 29.02.2020 natisnejo vse kupone, katere veljavnost unovčenja je do 1.03.2020, ko potečejo ZADNJI KUPONI!
koncerti, športne in kulturne prireditve
gostinstvo, hotelirstvo, turistična ponudba
izobraževanja, tečaji
servis in trgovina na drobno
lepota, zdravje, wellness programi
E-obveščanje
Če želite prejemati aktualna obvestila, v spodnje okno vpišite svoj e-mail naslov.
Osrednja Slovenija
Gorenjska
Dolenjsko-posavska
GDPR
100% varen nakup