PESTRA PONUDBA MASAŽ V ENEM KUPONU! 6 RAZLIČNIH MASAŽ PO IZBIRI (60 MIN), 6 REŠITEV ZA VAŠE TEŽAVE Z BOLEČINAMI, MIŠIČNIMI VOZLI, SLABO ENERGIJO, PREKRVAVITEV MIŠIČNIH VLAKEN...KLASIČNE IN TERAPEVTSKE MASAŽE! SALON PIKICA NA i, DOMŽALE! KUPITE IN PODARITE - plačajte le 19,90€ namesto 65€ za popolno razvajanje z masažo, ki si jo boste izbrali sami. KORIŠČENJE MOŽNO DO KONCA LETA!

-67%
Ponudba je končana.
Prodanih: 7
Ponudba je končana.
0
1
Redna cena:
60,00 €
Popust:
-67%
Prihranek:
40,10 €
Cena za e-kupon:
19,90 €
 • Ponudba vsebuje: 60 minutna masaža po vaši izbiri: KLASIČNA masaža ali AROMA masaža ali masaža z VROČIMI KAMNI ali ENERGIJSKA masaža ali ANTISTRESNA masaža ali PROTIBOLEČINSKA masaža.
 • Obvezna je predhodna rezervacija termina pri ponudniku s šifro kupona na tel. številki 051 705 889.
 • Kupon lahko zamenjate za darilni bon (doplačilo le 1 €).
 • Kupon lahko izkoristite od PON–PET med 8.00 in 18.00 uro
 • S seboj prinesite čisto brisačo, v kolikor je nimate, vam jo v salonu posodijo za doplačilo 3 €
 • Kupon lahko izkoristite do 30.1.2020. DO KONCA LETA!

Oddahnite si od natrpanega delovnega dne in doživite občutek sproščene popolnosti. Vsak izmed nas potrebuje tudi malce razvajanja, mar ne? Potopite se v sproščujoče doživetje z masažo, s pomočjo katere boste doživeli ravnotežje na vseh nivojih!

Izbirate lahko kar med šestimi vrstami masaže:

KLASIČNA MASAŽA
Masaža je najstarejša in najbolj naravna metoda zdravljenja in ohranjanja zdravja. Sprošča celo telo in um. Ker za masažo uporabljamo olja najvišje kakovosti, je učinek na kožo tudi kozmetičen. Vrednost masaže je tudi v neposrednem človeškem dotiku. Učinkuje na človekovo zdravje: izboljšuje krvni obtok, sprošča mišice, spodbuja prebavo in s stimulacijo limfnega sistema pospešuje izločanje odpadnih snovi. Pri masaži se uporablja farmacevtsko mandljevo olje.

MASAŽA Z VROČIMI KAMNI
Omogoča ogrevanje mišic, ki jih tako lažje sprostimo. Zato za blagodejni učinek masaže ne potrebujejo zelo intenzivnega dotika. S polaganjem kamnov na prave energijske točke telesa masaža dovoljuje intenzivnejše blagodejne učinke. Zaradi toplote kamnov in masaže, ki jo ob tem izvajamo se iz vašega telesa lažje izločajo škodljive snovi in telesu omogočajo boljšo regeneracijo. Masaža z vročimi kamni vam lahko ustreza, če želite izboljšati cirkulacijo v telesu, se želite znebiti stresa in napetosti, želite zmanjšati bolečine v hrbtu, želite sprostiti napetosti v mišicah in sklepih, bi radi omilili težave zaradi artritisa.

PROTIBOLEČINSKA MASAŽA
Protibolečinska masaža hrbta je namenjena vsem, ki trpite za bolečinami v križu, vratu, med lopaticama, v ramenih... Z globokimi in ritmičnimi prijemi se sprostijo preobremenjene mišice in mesta utesnitev, v celoten predel ob hrbtenici priteče sveža kri s hranili, obenem pa se odplavi toksine iz zastojnih področij.
Prijemi protibolečinske masaže niso hitri, odrezavi ali grobi in so zato primerni tudi za tiste z močnejšimi bolečinami v vratu ali križu, zaradi katerih sta gibanje hrbtenice ali vzravnana drža močno omejena.

AROMA MASAŽA
Aroma masaža je postopek, ko s kombinacijo arom eteričnih olj in različnih masažnih tehnik dosežemo popolno sprostitev telesa in duha. Telo spravimo v stanje popolnega miru in harmonije. 
Učinki eteričnih olj pri aroma masaži so številni. Na telo delujejo preko dihal in kože. Delujejo globoko v tkiva in pospešujejo njihovo obnovo. Aroma masaže vzpodbujajo cirkulacijo, pospešujejo razstrupljanje telesa, večajo tonus mišic in kože, ki postane voljna in gladka. 

ANTISTRESNA MASAŽA
Pri antistresni masaži je maserka najbolj osredotočena na tako imenovane vroče točke - zgornji del hrbta, vrat ter ramenski obroč. Masaža je namenjena sprostitvi napetih mišic v področjih kjer se te težave najpogosteje pojavljajo, bodisi zaradi življenjskega stila ali dela v službi – strežba, delo z računalnikom, strojem ali za volanom. Masirata se obe strani hrbta, od spodnjega dela k vrhnjemu, nato prehod na ramena, vrat in glavo. 

ENERGIJSKA REIKI MASAŽA
Kot že samo ime pove, gre pri reiki energijski masaži za kombinacijo masaže in reiki energijske terapije. Začne se s klasično sprostilno masažo hrbta, da se sprostita um in telo, zmehčajo mišice in pospeši pretok limfe, nato pa sledi lokalno usmerjena reiki energijska terapija za prizadeto mesto. 

Počutite se dobro, prijetno, umirjeno ter sproščeno. V wellness salonu Pikica na i se bodo za vaše zadovoljstvo potrudili maksimalno.

Opombe
 • Kupite lahko neomejeno število kuponov, katere lahko tudi podarite
 • Obvezna je predhodna rezervacija termina pri ponudniku s šifro kupona na tel. številki 051 705 889
 • Kupon lahko zamenjate za darilni bon (doplačilo 1 €)
 • DELOVNI ČAS: PON–PET: 8.00–18.00
  (zaradi velikega zanimanja so za popoldanske ure daljše čakalne dobe)
 • S seboj prinesite čisto brisačo, v kolikor je nimate, vam jo v salonu posodijo za doplačilo 3 €
 • LOKACIJA: SALON Pikica na i, Ljubljanska 1, Domžale - (Poslovna hiša CIM, avtoservis Maxx - na lokaciji med Trzinom in Domžalami ob stari cesti Lj - Celje, pri bencinskem servisu, 5 min vožnje iz Lj)
 • Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik termin rezerviral, vendar ni prišel ali odpovedal termina vsaj 24 ur prej
 • Kuponi so unovčljivi do 30.1.2020
Posebnosti in zanimivosti
Povej naprej

Podatki o ponudniku

Wellness in masažni center Pikica na I
TihiDvor d.o.o.
Ljubljanska cesta 1
1230 Domžale
Telefon:
051-705-889
Spletna anketa
Kakšne vrste storitve si najbolj želite na sistemu E-KUPON.SI in na sistemu WWW.IZKORISTI.ME!
koncerti, športne in kulturne prireditve
gostinstvo, hotelirstvo, turistična ponudba
izobraževanja, tečaji
servis in trgovina na drobno
lepota, zdravje, wellness programi
E-obveščanje
Če želite prejemati aktualna obvestila, v spodnje okno vpišite svoj e-mail naslov.
Osrednja Slovenija
Gorenjska
Dolenjsko-posavska
GDPR
100% varen nakup