VSTOPNICA ZA PUSTOLOVSKI PARK PRI RJAVEM MEDVEDU (2 URI), ČISTA PUSTOLOVŠČINA SREDI NEOKRNJENE NARAVE! Športni center Kovač in Hotel Kovač, Osilnica ob Kolpi - plačajte 14,90€ namesto 38€ za 2 uri vodene in prijetne pustolovščine sredi notranjskega gozda

-61%
Ponudba je končana.
Prodanih: 6
Ponudba je končana.
0
1
Redna cena:
38,00 €
Popust:
-61%
Prihranek:
23,10 €
Cena za e-kupon:
14,90 €
 • PONUDBA VSEBUJE: 2 urni obisk PUSTOLOVSKEGA PARKA Pri rjavem Medvedu (16 postaj, plezanje, prosti pad, zip line proga)
 • oprema (plezalni pas, čelada, kompleti za samovarovanje) + vodnik + prevoz + zavarovanje
 • Program je primeren za otroke od 12. leta starosti.
 • Kuponi so unovčljivi do 1. 11. 2017, ob sobotah in nedeljah ob 10.00 ali ob 14.00.
 • Obvezna predhodna rezervacija na e-mail: info@hotelkovac.com
 • V rezervacijski e-mail pripnite kupon in pripišite osebne podatke
 • Najboljša pot do nas (iz Ljubljanske smeri) ; Ljubljana-Velike Lašče-Ribnica-Dolenja vas-Gotenica-Kočevska reka(pozor zaviti desno za Borovec)- Osilnica; najboljša pot do nas (iz Primorske smeri) ; avtocesta izhod Unec-Cerknica-Stari trg pri Ložu-Babno polje(meja s Hrvaško)-Prezid-Čabar-Zamost(meja)-Osilnica
 • Dobrodošli v Hotelu  Kovač v lepi vasici Osilnica v Sloveniji. Ta športni hotel idealen je za vse, ki si želijo oddiha v naravi, s številnimi možnosti aktivnega oddiha, saj vam ponujajo pestro ponudbo različnih aktivnosti v svojem adrenalinskem parku, prosti čas pa lahko preživite tudi ob kolesarjenju, pohodništvu, raftingu na Reki Kolpi, lokostrelstvom in nordijsko hojo. Pobegnite s svojo boljšo polovico ali družino v oazo miru, v kateri boste našli obilo zabave in sproščujočih trenutkov.
 • Wellness center se nahaja 30 metrov od hotela in ni povezan s sobami. V wellness centru se nahajajo recepcija, garderobni prostori, svet savn (finska,turška,infrardeča,biozeliščna), masažni prostori,bazen (20 metrov dolžine ,ogrevan ter jacuzzi) ter zunanje terase.
 • V športnem centru imajo pustolovski park, adrenalinski park, 1x teniško  igrišče, teambuilding poligon, lokostrelski poligon, paintball poligon, igrišče za odbojko, v neposredni bližini pa tudi igrišče za košarko in mali nogomet. Poleg tega v centru nudijo tudi naslednje programe: pohodništvo, gorsko kolesarjenje, športni ribolov, orientacijski teki in olimpijado Petra Klepca. V okolici hotela je veliko sprehajalnih poti ter naravnih in kulturnih  spomenikov primernih za oglede.
 • Občina Osilnica je pravi mali naravni biser, kjer se je rodila tudi ljudska pripovedka o Petru Klepcu, ki je našel silno moč ko je pomagal dobri vili. S to močjo pa je nato ubranil svojo deželo pred napadi Turkov. Osilnica pa premore tudi mnoge zanimivosti, med njimi je sedem cerkva, ki je vsaka nekaj posebnega. Odkrijte tudi druge posebnosti tega predela domovine. Že veste kaj je bil nekoč poklic vurhmorharja? Pridite in odkrijte. Ljudje v teh krajih so znani tudi po zanimivem narečju, posebnih dobrotah in ljudski umetnosti izdelovanja papirnatih rož.
 • Pohodništvo
  Dežela Petra Klepca leži na razgibanem območju ob reki Kolpi, obdajajo jo gore. Višinska razlika med najnižjo in najvišjo točko je več kot 800 metrov, kar daje pohodnikom ali planincem veliko možnosti za sprostitev v neokrnjeni naravi.
  Najzanimivejši vrhovi so: Taborska stena (1059 m), Dragarski vrh (971 m), Šajbnik (861 m), Mož (1125 m), Firstov rep (1002 m), Loška stena (875 m), Krokar (1122 m), Krempa (942 m) in Borič (915 m). Pohodi do najbolj oddaljenih vrhov trajajo največ sedem ur v obe smeri, zato označene planinske poti lahko prehodi vsak, ki ima v sebi kanček športnega duha.
Opombe
 • Ponudba vsebuje: 2 urni obisk za 1 osebo pustolovskega parka Pri rjavem medvedu (16 postaj, plezanje, prosti pad, zip line proga) + oprema (plezalni pas, čelada, kompleti za samozavarovanje) + vodnik + zavarovanje.
 • oprema (plezalni pas, čelada, kompleti za samovarovanje) + vodnik + prevoz + zavarovanje
 • Kuponi so unovčljivi do 1. 11. 2017, ob sobotah in nedeljah ob 10.00 ali ob 14.00.
 • Obvezna predhodna rezervacija na e-mail:info@hotelkovac.com V rezervacijski e-mail pripnite kupon in pripišite osebne podatke.
 • Odpoved rezervacije vsaj 24h pred dogovorjenim terminom, sicer se kupon smatra unovčen.
 • Za skupine 6 in več oseb je možnost koriščenja tudi med tednom oz. po dogovoru.
 • Ponudnik priporoča, da pridete vsaj 15 minut pred začetkom. V primeru zamude vam storitve ne more podaljšati.
 • Program je primeren za otroke od 12. leta starosti.
 • Svetujejo, da pridete v športnih oblačilih in obutvi. Ostalo potrebno opremo priskrbi ponudnik.
Posebnosti in zanimivosti
Povej naprej

Podatki o ponudniku

Kolpa d.o.o., Hotel in športni center Kovač
Sela 5
1337 Osilnica
Telefon:
00386 1 8941 508
Fax:
00386 1 8941 655
Mobilni:
00386 41 652 048
Ostale ponudbe
Spletna anketa
Kakšne vrste storitve si najbolj želite na sistemu E-KUPON.SI in na sistemu WWW.IZKORISTI.ME!
koncerti, športne in kulturne prireditve
gostinstvo, hotelirstvo, turistična ponudba
izobraževanja, tečaji
servis in trgovina na drobno
lepota, zdravje, wellness programi
E-obveščanje
Če želite prejemati aktualna obvestila, v spodnje okno vpišite svoj e-mail naslov.
Osrednja Slovenija
Gorenjska
Dolenjsko-posavska
GDPR
100% varen nakup