Izjava o zasebnosti

E-kupon.si se zaveda pomena vaše zasebnosti, zato si prizadeva varovati zaupnost osebnih podatkov svojih uporabnikov. Namen naše Izjave o zasebnosti je, da vas obvestimo o svoji politiki zasebnosti ter o možnostih, ki jih imate na voljo pri načinu zbiranja in uporabe podatkov na spletu.

Uporabniki morajo ob registraciji podati ime in priimek ter e-mail. Ko nakupujejo e-kupone za popuste z kreditnimi karticami morajo v sistem vpisati številko kartice, CVC kodo in datum zapadlosti kartice. Zaradi varnosti se ti podatki ne shranjujejo in jih morate zato vedno znova vpisati. v skladu z vašim dovoljenjem bo E-kupon.si uporabila vaše osebne podatke izključno zaradi tehničnih razlogov administracije na spletni strani, da vam zagotovi dostop do nakupov ali za splošno komuniciranje z vami. E-kupon.si, ne bo posredovala vaših osebnih podatkov tretji stranki ali jih kakor koli tržila drugje, razen če posredovanja podatkov tretji stranki izrecno dovolite . Zaposleni E-kupon.si so po dolžnosti zavezani k spoštovanju vaših zaupnih podatkov in obvezani po sporazumu o zaupnosti. Vedno vas bomo predhodno obvestili o zbiranju osebnih podatkov in o namenu zbiranja. V primeru zbiranja ali uporabe za kakršne koli druge namene izven tistih, za katere ste jih posredovali, vas bomo kontaktirali za pridobitev soglasja. Če uporabniki ne želijo prejemati dnevnih ponudb na mail, se lahko spodaj e-obvestila s klikom na povezavo odjavijo.

V primeru kakršnih koli vprašanj, pomislekov ali predlogov glede našega zbiranja, uporabe in razkrivanja vaših osebnih informacij, vas prosimo da nas kontaktirate na mail: info@e-kupon.si.

Spletna anketa
Kakšne vrste storitve si najbolj želite na sistemu E-KUPON.SI in na sistemu WWW.IZKORISTI.ME!
koncerti, športne in kulturne prireditve
gostinstvo, hotelirstvo, turistična ponudba
izobraževanja, tečaji
servis in trgovina na drobno
lepota, zdravje, wellness programi
E-obveščanje
Če želite prejemati aktualna obvestila, v spodnje okno vpišite svoj e-mail naslov.
Osrednja Slovenija
Gorenjska
Dolenjsko-posavska
Obalno-kraška
Goriška
Savinjsko-koroška
Podravsko-pomurska
100% varen nakup