Pogoji poslovanja

Interaktivne storitve, ki jih ponuja podjetje E-kupon d.o.o. (v nadaljevanju E-kupon.si) preko spletnega portala www.e-kupon.si, sestojijo iz informacijskih storitev, vsebin in finančnih transakcij. E-kupon.si v imenu ponudnikov (pogodbenih partnerjev) izvaja oglaševalske kampanje in prodaja njihove storitve/izdelke v obliki e-kuponov za popuste.

Z registracijo v spletno stran in uporabo strani, se uporabnik strinja z vsemi pogoji (Pogoji poslovanja, Pogoji prodaje, Izjava o zasebnosti, Varnost) podjetja E-kupon.si. Pravica do uporabe tega spletnega mesta ni prenosljiva na druge osebe. Končni uporabnik je odgovoren za varovanje zaupnosti gesla.

Uporabnik se strinja, da včasih pride do prekinitve storitev na spletni strani. Takšne prekinitve so izven nadzora E-kupon.si in zato, ne odgovarja za kakršnokoli izgubo podatkov pri prenosu informacij na internetu. Seveda je naš cilj, da je stran dostopna 24 ur na dan, 7 dni na teden., zato bomo z rednim vzdrževanjem poskušali delovati z čim manj prekinitvami. E-kupon.si ima pravico, da kadarkoli spremeni ali prekine katerikoli vidik ali lastnost spletnega mesta.

Uporabniki stari nad 18 let so upravičeni do uporabe spletne strani. Tisti, ki še nisto dopolnili 18 let, dostopajo do spletne strani pod nadzorom staršev.

E-kupon.si ne odgovarja za morebitno škodo, za računalniško opremo končnega uporabnika, ki izhajajo iz uporabe tega spletnega mesta. Uporabniki ne smejo oddajati ali prenašati preko te strani kateregakoli materiala, ki krši pravice drugih, ali kateri koli material, ki je nezakonit, grozilen, žaljiv, obrekljiv, vulgaren, nespodoben ali drugače sporen, ki bi sbodbujal vedenje, ki bi pomenila kaznivo dejanje, povod za civilnopravno odgovornost ali kako drugače kršil Zakonik Republike Slovenije. Vsako ravnanje končnega uporabnika, ki po presoji E-kupona omejuje ali zavira druge uporabnike, je uporaba E-kupon.si strogo prepovedano. Končni uporabnik ne sme uporabljati te strani za oglaševanje ali pridobivanje uporabnikov za druge konkurenčne strani.

Spletna stran E-kupon.si vsebuje avtorsko zaščitene gradivo, blagovne znamke in druge lastniškie informacije vključno z programsko opremo, slikami, videi, grafiko, glasbo, zvokom ter celotno vsebino strani. Kakršno koli kopiranje, distribucijo, posredovanje, ALI DRUGAČNO SPREMEMBA TEGA MESTA brez izrecnega pisnega dovoljenja E-kupon.si je strogo prepovedano. Vsaka kršitev te politike lahko povzroči kršitev avtorskih pravic, blagovne znamke ali druge kršitve pravic intelektualne lastnine. E-kupon.si si pridržuje pravico, da prekine sodelovanje s končnim uporabnikom, ki večkrat krši avtorske pravice in takojšnjem obvestilu.

Če ni možna sporazumna rešitev spora, je zato pristojno sodišče.v Ljubljani.


Spletna anketa
Kakšne vrste storitve si najbolj želite na sistemu E-KUPON.SI in na sistemu WWW.IZKORISTI.ME!
koncerti, športne in kulturne prireditve
gostinstvo, hotelirstvo, turistična ponudba
izobraževanja, tečaji
servis in trgovina na drobno
lepota, zdravje, wellness programi
E-obveščanje
Če želite prejemati aktualna obvestila, v spodnje okno vpišite svoj e-mail naslov.
Osrednja Slovenija
Gorenjska
Dolenjsko-posavska
GDPR
100% varen nakup