Pogoji prodaje

E-kupon d.o.o. omogoča in organizira oglaševanje in prodajo storitve/blaga kot posrednik pogodbenega partnerjana spletni strani E-kupon.si. Pogodbeni partner (v nadaljevanju ponudnik) s podpisom pogodbe in naročilnice sporoča, da je v popolnosti prebral, razumel in sprejel pogoje, opisane v Pogodbi o poslovnem sodelovanju. Punudnik odobri enkraten promocijski popust na svoje proizvode/storitve.

Ponudnik se kot lastnik izdelka/storitve obveže, da bo določen promocijski izdelek/storitev dostavil na najbolj kakovosten način in bo pri tem upošteval vse standarde kakovosti in vestnega podjetništva. E-kupon.si se obvezuje, da bo po najvišjih standardih poslovanja organiziral in vodil promocijsko prodajo.

E-kupon.si  ni lastnik, niti nima v lasti proizvodov/storitev, ki jih promocijsko ponuja preko svojih spletnih strani in zato ne more biti odgovorna za morebitne napake ali kakšne druge težave, ki lahko nastanejo pri uporabi ponujenih proizvodov/storitev.

Lastnik in izdajatelj kupona je ponudnik in je kot takšen popolnoma odgovoren za vse morebitne poškodbe, bolezni, škodo, zahtevke, odgovornosti in stroške uporabnika, ki jih v celoti ali delno povzroči delo ponudnika, kot tudi za kakršno koli nadomestilo zaradi neuveljavitve kupona.

Nakup preko E-kupon.si je varen in udoben. Ne glede na izbiro načina plačila, uporabnik poskrbi in preveri, da so vneseni podatki pravilni, z namenom, da bo nakup in kasnejše unovčenje kupona pri ponudniku potekal brezhibno.

Omogočamo vam več opcij plačila:

 • PREKO KREDITNIH KARTIC (Mastercard, Visa, Karanta)
 • PREKO MONETE

Moneta  je za vse naročnike Simobila, Mobitela in Debitela že avtomatsko vključena in za njo ni potrebno plačevati dodatnih članarin in obveznosti. Postopek plačevanja z Moneto je enostaven. V ustrezno polje odtipkate svojo mobilno številko. Čez nekaj trenutkov na svoj mobilnik prejmete sporočilo SMS z enkratnim varnostnim geslom. Le-tega za namene potrditve vaše istovetnosti vpišete v zahtevano polje.

 • PREKO SPLETNE BANKE (ABANET, NLB KLIK)

S klikom na "kupi kupon", uporabnik izbere opcijo plačila. Izpolne vse podatke in plačilo je opravljeno. Na zavihku " Moji kuponi" si lahko potem sprintate kupon in ga vnovčite.

 • PREKO POLOŽNICE ALI BN02 NALOGOM

Posebni pogoji in pravila koriščenja e-kuponov storitev/blaga:

 • e-kupon se nanaša samo na izdelek, ki ga prodaja ponudnik in se ne more nanašati na stroške poštnine ali manipulativne stroške;
 • e-kupon se ne more kombinirati z drugimi darilnimi boni/boni ali potrdili tretjih oseb/e-kuponi/promocijami, ne more se ga reproducirati ali prodati, razen v primeru, ko je to izrecno navedeno v posamezni promocijski ponudbi;
 • posledica vsake uporabe e-kupona, ki ni v skladu s pogoji in pravili uporabe, je prenehanje veljavnosti e-kupona;
 • za kreditiranje je izključno pristojen ponudnik;
 • ne E-kupon.si ne ponudnik nista odgovorna za na kakršenkoli način izgube ali kraje potrdila e-kuponov.
 • število dovoljenih nakupov e-kuponov je vedno določeno znotraj ponudbe na spletni strani E-kupon.si;
 • rok koriščenja kupona se izteče na datum, označen na samem kuponu in se ga ne da podaljšati;
Spletna anketa
Kakšne vrste storitve si najbolj želite na sistemu E-KUPON.SI in na sistemu WWW.IZKORISTI.ME!
koncerti, športne in kulturne prireditve
gostinstvo, hotelirstvo, turistična ponudba
izobraževanja, tečaji
servis in trgovina na drobno
lepota, zdravje, wellness programi
E-obveščanje
Če želite prejemati aktualna obvestila, v spodnje okno vpišite svoj e-mail naslov.
Osrednja Slovenija
Gorenjska
Dolenjsko-posavska
GDPR
100% varen nakup