Predstavitev podjetja

E-kupon.si je spletni servis za skupinsko nakupovanje, ki zagotavlja obojestransko zadovoljstvo med nami, kupci in partnerji. Ponujamo do 90 % popuste na storitve/izdelke ponudnikov, ki osrečijo kupce in povečajo prodajo lokalnim podjetjem.

Zaradi svoje privlačnosti, velikih popustov in povečanja prodaje izdelkov/storitev svojih partnerjev, modeli skupnega internetnega nakupa beležijo izjemno rast in postajajo prava alternativa običajni prodaji.

Vizija

E-kupon.si si želi postati prva alternativa običajni prodaji, biti med prvimi v spletnem oglaševanju in spletnem nakupovanju.

Poskušali bomo pridobiti čim več poslovnih partnerjev in ustvarjati najbolj učinkovite internetne kampanje. Stran nudi možnost oglaševanja vsem podjetjem, ki se želijo promovirati lokalno in regionalno, še posebej tistim, ki želijo delati promocijo med mlajšo generacijo.

Vizija spletne strani E-kupon.si je ponuditi najboljšo uporabniško izkušnjo med vsebinsko konkurenčnimi portali. Z neprestanimi vlaganji v razvoj poslovanja bomo dvignili standarde on-line nakupov in promocije ter tako ustvarili enkratno mesto za najugodnejši nakup v mestu.

Vizija našega podjetja je internacionalno širiti e-kupon.si in približati storitev turistom Slovenije do leta 2014. Naš cilj je tudi do leta 2015 povečati prodajo materialnih izdelkov in razširiti v E-kupon trgovine.

Poslanstvo

E-kupon.si želi potencialnim kupcem omogočiti, da uživajo ceneje in približati internetno skupinsko nakupovanje. Smo med prvimi, ki ponujamo najsodobnejšo uporabniško in nakupno izkušnjo nakupovanja. Mi povezujemo zabavne, inovativne in poslovne vsebine, ki našim uporabnikom bogatijo življenje. Poskušali bomo širiti našo miselnost tudi v najbolj odročne kraje  v Sloveniji.

Naše rešitve odlikuje prvovrstna kakovost, varnost in zanesljivost.. Kot prvi ustvarjamo vrednost za nas, naše uporabnike in poslovne partnerje.

Poslovnim partnerjem želimo povečati prodajo in približati lokalno ciljno publiko. Poskušamo jim tudi približati kolektivno spletno oglaševanje, ki je v trendu rasti. Z družbeno odgovornimi akcijami želimo aktivno prispevati k napredku in nadaljnjemu razvoju Slovenije, ter spodbujati razvoj podjetij s pospeševanjem prodaje in zagotavljanjem večje promocije.

Spletna anketa
Kakšne vrste storitve si najbolj želite na sistemu E-KUPON.SI in na sistemu WWW.IZKORISTI.ME!
koncerti, športne in kulturne prireditve
gostinstvo, hotelirstvo, turistična ponudba
izobraževanja, tečaji
servis in trgovina na drobno
lepota, zdravje, wellness programi
E-obveščanje
Če želite prejemati aktualna obvestila, v spodnje okno vpišite svoj e-mail naslov.
Osrednja Slovenija
Gorenjska
Dolenjsko-posavska
GDPR
100% varen nakup