Varnost

Varnost plačila

Pri nakupu e-kupona vam zagotavljamo popolno finančno varnost pri transkacijah, saj poteka vse podnadzorom Megapos sistema od podjetja Telemach, ki velja za enega najbolj varnih sistemov on-line plačevanja.

Plačilne kartice Karanta, Mastercard, Visa so pod okriljem avtorizacijskega centra Bancard, ki nudi 3D Secure System. Prednost spletnega plačevanja v okolju 3D Secure je varnost, saj se ob vsaki izvedbi transakcije poleg običajnega preverjanja plačilne kartice (pridobitev avtorizacije) izvede tudi postopek identifikacije in potrditve verodostojnosti imetnika kartice in prodajnega mesta. Vsakokrat, ko kupujete na E-kupon.si morate vpisati številko plačilne kartice, zato ker se nikjer ne shranejo podatki kupca o plačilni kartici. Želimo vas popolnoma zaščititi pred zlorabami.

Nudimo vam pa tudi plačevanje e-kuponov z Moneto, ki je med najbolj varnimi načini brezgotovinskega plačevanja. Sistem Moneta je namreč zavarovan z najsodobnejšimi varnostnimi tehnologijami in metodami, ki zagotavljajo varno okolje za izvajanje transakcij tako na strani uporabnikov kot tudi ponudnikov.

Spletna anketa
Kakšne vrste storitve si najbolj želite na sistemu E-KUPON.SI in na sistemu WWW.IZKORISTI.ME!
koncerti, športne in kulturne prireditve
gostinstvo, hotelirstvo, turistična ponudba
izobraževanja, tečaji
servis in trgovina na drobno
lepota, zdravje, wellness programi
E-obveščanje
Če želite prejemati aktualna obvestila, v spodnje okno vpišite svoj e-mail naslov.
Osrednja Slovenija
Gorenjska
Dolenjsko-posavska
Obalno-kraška
Goriška
Savinjsko-koroška
Podravsko-pomurska
100% varen nakup