Zakaj E-KUPON.SI

Si želite povečati prodajo? Ali hočete še več kupcev in zvestih strank? Želite zmanjšati strošek za oglaševanje? Želite pripraviti promocijo pa ne veste kako? Si želite zajeti čim večji del ciljne publike pri oglaševanju?

Mi smo rešitev za vas, dragi bodoči poslovni partnerji. Smo spletni portal za prodajo e-kuponov za popuste. To je nov način oglaševanja za poslovne partnerje, ki temelji na skupinskem nakupovanju na internetu.

Vsak dan objavimo ekskluzivno in privlačno ponudbo za določeno mesto, ki traja 1 do 2 dneva ter jo pošljemo našim registriranim uporabnikom, ki radi za dobro storitev/izdelek plačajo manj. Dogovorimo se za popust vaše storitve, ki se giblje od 50 % naprej  ter tudi minimum prodaje e-kuponov. Ko kupci skupaj dosežejo minimum prodaje se ponudba aktivira, v nasprotnem primeru, vas sodelovanje nič ne stane. Vaša promocija je vidna tudi na popularnih socialnih omrežjih.

Z vsemi aktivnostmi na internetu vzpostavimo učinkovito virtualno kampanjo. Vsi člani kupujejo storitve/izdelek  ˝on-line˝, mi si pa po končani promociji delimo zaslužek. Vsi si želimo, da stranke po koriščenju e-kuponov postanejo vaše zveste stranke.

Poleg klasične prodaje kuponov s popusti oglašujemo vsako vašo ponudbo tudi na GOLICA TV v dnevnih reklamnih blokih in posebnih oglaševalskih oddajah!!

TV Golica je nacionalna televizija z preko 800.000 gledalcev, nagrajena z dvema Viktorjema popularnosti in nominirana tudi za letošnjega Viktorja za oddajo gospodinje pojejo.

Veselimo se sodelovanja z vami na E-kupon.si (oglaševanje s prodajo kuponov) ali TV Golica (klasično oglaševanje po ceniku, vendar najugodnejšimi cenami).

 

Kdo je naš krog poslovnih strank?

  • lepota, zdravje, wellness programi;
  • koncerti, športne in kulturne prireditve;
  • gostinstvo, hotelirstvo, turistična ponudba;
  • izobraževanja, tečaji;
  • servis in trgovina na drobno;
  • drugo.
Spletna anketa
Kakšne vrste storitve si najbolj želite na sistemu E-KUPON.SI in na sistemu WWW.IZKORISTI.ME!
koncerti, športne in kulturne prireditve
gostinstvo, hotelirstvo, turistična ponudba
izobraževanja, tečaji
servis in trgovina na drobno
lepota, zdravje, wellness programi
E-obveščanje
Če želite prejemati aktualna obvestila, v spodnje okno vpišite svoj e-mail naslov.
Osrednja Slovenija
Gorenjska
Dolenjsko-posavska
GDPR
100% varen nakup